Udstyr i sommerhuset

Snart er det sommer og dit sommerhus bliver forhåbentligt udlejet i flere uger til turister i det danske sommerland.

For at sikre, at dit sommerhus bliver udlejet i flest mulige uger, skal det være attraktivt for turisterne.

dyne

Du kan selv skrue på et par parametre, så du tiltrækker flere lejere.
Udstyr dit hus med ting, der giver dine lejere den bedst mulige ferieoplevelse.
Med et veludstyret hus kan du måske være heldig, at de samme gæster kommer tilbage igen året efter.

Styr på køkkensagerne

Hvad skal det være i et godt køkken?
Tjek dit køkken hjemme i dit eget hus, hvad har du i skabene?

I skabene i køkkenet i dit sommerhus, skal du kunne finde næsten de samme ting, da gæsterne skal kunne lave god mad, når de holder ferie i huset.

En ferie i et sommerhus med køkken betyder netop, at man som lejer ikke er nødsaget til, at spise alle måltider på restaurant.
I stedet kan man lave mad af lokale råvarer og nyde dem på terrassen.

Som minimum skal du sikre dig, at der i skabene er service og bestik til det dobbelte af antallet af gæster, som huset er godkendt til.
Tjek løbende op på beholdningen, da noget kan være blevet væk.

koekken

Udover at have det rigtige udstyr i skabene, er det vigtigt, at der er rent og pænt i rummet.

Hav altid skåle, ildfaste fade, dåseoplukkere, bordskånere, æggebægre og hvad der ellers er behov for i skabene.

Der skal heller ikke være mangel på elektriske maskiner. Gæsterne skal uden tvivl, som minimum kunne gøre brug af en kaffekande og en el-kedel.

Derudover er det rigtigt fint, hvis der også er en mikroovn til rådighed og et vaffeljern.

Et vaffeljern er særligt anvendeligt, hvis du lejer dit sommerhus ud i efteråret og om vinteren, da det er en oplagt hyggeaktivitet med børn. På denne side kan du læse en test om vaffeljern.

Gør huset børnevenligt

Med få tiltag kan du gøre dit sommerhus børnevenligt og dermed tiltrække flere børnefamilier.
Ved at gøre livet lettere for en børnefamilie på ferie, kan du forhåbentlig få dem til at leje dit hus.

Køb et baby badekar, en barneseng og en eller flere højstole.
Findes disse ting i huset, så behøver familien ikke selv, at have det med og det vil derfor være lettere for dem, at få plads til alt deres bagage i bilen.

barn-strand

Forældrene vil sikkert nyde, at bruge tid på din dejlige terrasse i solen, men det er svært, at sidde uforstyrret der, hvis børnene ikke kan søge skygge eller har noget legetøj at lege med.

Du kan afhjælpe den problemstilling ved, at købe en parasol eller en markise, der giver mulighed for at de små kan lege i skyggen.

Derudover kan du overveje, om der er plads til en sandkasse på terrassen, du kan måske endda have en pose med plastiklegetøj til leg i sandkassen.

Ligger dit hus på en stor grund, kan du etablerer et legeområde, bygge et shelter eller et bålsted.

Hav regntøj til de våde dage

De færreste pakker regntøj til sommerferien, men i Danmark ved vi, at vi ofte er nødt til det. Det er ikke sikkert dine lejere er ligeså betænksomme, eller er opmærksomme på, at det kan være en god ide.

Foto credits: skisport.dk.

Det giver lidt flere muligheder for lejerne, hvis der ligger nogle sæt regntøj, og til de våde dage vil det med garanti give god karma i gæstebogen, at have noget liggende til både små og store.

Internet er vigtigt til familier med større børn og teenagere

Når børnene er vokset fra leg i sandkassen, skal du også have et tilbud til dem. Mange teenagere bruger tid på internettet og har måske endda taget deres tablet med i sommerhuset.

Her er det en oplagt service, at tilbyde gæsterne internetforbindelse. De fleste personer har i dag brug for at kunne tilgå e-mails og arbejdsrelaterede dokumenter på ferien, hvis man har lidt lederansvar eller er selvstændig.

En stabil internetbindelse er en vigtig ting i denne sammenhæng .Hvis du ikke er helt på hjemmebane når det kommer til Megabytes og Gigabit, så kan du blive hjulpet godt på vej i dette indlæg.

Samme gode service er det, at have en stor tv-pakke samt en Playstation eller en Wii de kan spille spil på, til de dage hvor det regner.

You may also like...