Sommerhusferie på de danske øer

Ønsker du at komme væk fra den stressede hverdag, og opleve andre steder i landet – og ikke mindst andre sommerhuse, som kan give dig inspiration, så læs med her.

Når man skal på sommerhus ferie i Danmark, så er mulighederne mange – men vi vil i dette indlæg kigge nærmere på hvilke muligheder der er på de danske øer. Og hvorfor så lige øerne i Danmark, jo det er fordi vi mener at det er her du finder nogle af de bedste kulturelle oplevelser. Sommerhusene på øerne kan bookes hos Cofman.dk

Du vil få indsigt i lokalsamfundet, lokalnaturen, og have mulighed for at bo i gæstehuse eller andre hyggelige steder – som du måske ikke finder på fastlandet. 
Nogle af disse destinationer kunne være interessant for en ø-ferie i Danmark: 

Bornholm: 
Dette er en af favoritterne når danskerne tager på ø-ferie. Her kan du opleve noget af det smukkeste natur i Danmark, i et klima som skiller sig ud fra det øvrige Danmark, med klipper, hav, mm.
På Bornholm findes der mange lokale kultur oplevelser, i form af glasstøberier, lokale fiske restauranter og meget mere. Du kan også vælge at besøge nogle af deres kendte musik festivaler, som så mange andre vælger at gøre.
beach

Færgen til Bornholm går flere gange dagligt og har afgange fra flere forskellige havne, heriblandt Køge-Rønne. 

Hvis du ønsker at booke færge, overnatning og billetter til attraktioner på forhånd, så du ikke skal tænke på det under din ferie eller weekendtur.
Samsø
Denne lille smukke ø nord for Fyn, er også et stort hit når danskerne tager på sommerhusferie eller camping. Du har måske set serien ”strisser på Samsø” som var aktuel for mange år siden, og har en idé om hvilket specielt lokalsamfund dette er. 
Her kan du opleve dansk kultur når det er bedst, masser af god mad (Samsø kartofler) og natur skønne områder. Samsø er også kendt for sine festivaler, som hvert år tiltrækker mange mennesker. 
Fanø
Vil du gerne have Vesterhavsferie, hvor ungerne kan bade og være ved stranden hele dagen lang – så er Fanø et godt valg.
Her kan du opleve nationalpark, naturoplevelser og andre aktion prægede aktiviteter som kite-buggy på stranden. Fanø er for familien som ønsker nogle sjove dage med masser af oplevelser og aktiviteter – men også for den seriøse sportsmand som ønsker at presse sig selv. 
Du kan læse mere om Fanø på denne guide side
Hvis du gerne vil booke færgebillet og weekendophold så finder du de bedste priser hos Faergenshop.dk.
 

You may also like...