Sommerhus Henne Strand

Henne Strand er et skønt sted at holde sommerferie. Der er skønne forhold på stranden, og området er meget hyggeligt placeret i Vestjylland.

Sommerhusene i Henne kan bookes hos Cofman.dk

Henne har altid været et sommerhusområde, og særligt Henne Strand er elsket af danskere fra hele landet, og mange tyskere som også ynder at holde ferie i det vestjyske.

Tyskere har altid holdt af at besøge de danske sommerhuse, og specielt vestkysten er populær. Mange af husene udlejes stort set kun ud til tyskere, som gerne booker samme hus 3-5 uger hver sommer mange år frem i tiden.

Jeg har selv arbejdet med sommerhusudlejning ved Skavenhus ved Skjern/ Tarm / Bork havn området, som ligger ud til Ringkøbing Fjord, og her er det samme historie. Masser af tyskere, som elsker det danske vand og den vestjyske natur, som næsten aldrig skuffer.

Tyskere elsker at komme herop og slappe og få luftet deres surfboards, da der ikke er langt fra Tyskland til Danmark, og de fleste i disse sommerhusområder kan også en smule tysk, så de kan bestille lidt mad og den slags, uden at skulle udfordre det engelske sprog, som tyske turister ikke er mestre i.

Vindsurfing ved Henne Strand

Hele vestkysten langt Jylland er et godt sted at surfe. Både kitesurfere og vindsurfere elsker disse spots som Skavenhus, Bork, Henne Strand og hele vejen op til strandene ved Blokhus og Løkken. Der er som regel altid god vind – enten er den hård kuling eller også er der i det mindste en svag vind, som er god til begyndere.

henne-strand-sommerhus

Her ses et par dygtige sportsfolk, som danner et hjerte med deres drager. Henne ligger smukt og afsides, og der er flotte muligheder for at få skønne fotos med hjem som dette sceniske billede fra standen.

Smukke solnedgange direkte fra sommerhuset

Der er som regel flotte solnedgange på hele vestkysten af Jylland. Det er fordelen ved vesterhavet. Henne Strand ligger syd for Nymindegab og Nørre Negel, ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Det ligger smukt ud til vesterhavet, og er en af de bedste badestrande i den sydligere del af Jyllands vestkyst.

Solen går langsomt ned hele sommeren, og der er et nyt show hver aften langs kysten, hvor man kan sidde i lang tid og nyde solen gå langsomt ned, samtidig med at han nyder et glas vin eller en kold øl med sine kære.

Fortsætter du ned langt kysten fra Henne Strand, så rammer du Blåvand og Blåvands Huk, som er det vestligste punkt i Danmark.

solnedgang-henne-strand

Der er også et par hoteller og en svømmehal ved Henne, som kan gøre ferien endnu skønnere. De mest populære sommerhusgader hedder Strandvejen, Gøge- og Gejlbjergvej, og du kan let finde ferien på nettet.

Sommerhusene i Henne kan bookes hos Cofman.dk

Du kan læse mere omkring omgivelserne ved Henne på denne side, som også har information om naturen og klitterne i området.

You may also like...