Så blev det tid til at komme i sommerhuset

Solen er kommet frem og det er blevet dejligt i Danmark. Sommerhuset er lejet ud, og det er jo skønt, men vi hoppede lige forbi og slog græsset, så bliver lejerne så glade. Det er altid lidt dumt når man ikke når det inden de kommer, men når man ikke bor lige ved siden af kan det jo være lidt svært at få det gjort til tiden hver gang.

Jeg synes det er ok lige at komme lynhurtigt og gøre det mens det er lejet ud, men man må selvfølgelig lige fornemme på folk først om de synes man maser sig på eller om det er ok.

Nå ellers faldt jeg over en fin lille flagstang. De fleste har jo ikke et kæmpe budget til flagstang i sommerhuset, så det kan være en god ide at få en mindre løsning som man kan betale sig fra. Og man skulle jo nødigt komme galt afsted som denne her historie, hvor man ender med at gokke en med flagstangen i nakken 🙂

Fin løsning med 4 meter flagstang

Så en fin lille stang kan være en god løsning, og højere behøver det ikke være i et sommerhus område. Jeg synes en lille vimpel på en 4 meter stang er hyggeligt, og så føles det også lidt mere afslappende og hjemmeligt når børnene selv kan gå ud og håndtere flaget ved solopgang og solnedgang.

Det er også en god ting at man kan lave den selv af en stamme hvis man har nogle gode træer, og ellers kan man hurtigt finde en billig mast som kan bruges og males.

Et super skønt lørdags projekt!

You may also like...