Når sommeren udebliver…

”Den danske sommer er det bedste der findes – den ene dag om året… ”

Det kommer ikke som nogen overraskelse for os danskere længere, at sommeren kommer til at indeholde nogle (hvis ikke mange) indendørs dage.

Er man taget i sommerhus og det gode vejr udebliver, kan tiden gå meget langsomt…
Heldigvis findes der en lang række legetøj og spil, der kan underholde børn i alle aldre.

For udlejeren af sommerhuset er her nogle underholdende ting, der kan hjælpe til en bedre oplevelse for lejerne i sommerhuset.

Som udlejer er man ikke forpligtet til at stille sådanne tinge til rådighed, men det kan være det der gør forskellen på en fin og en fantastisk oplevelse som lejer af sommerhuset.

Det er altid skønt at komme til et hus, hvor der er forskellige muligheder for at underholde sig selv om aftenen, eller når regnvejret melder sig på banen midt i ferien eller weekenden.

Tid til samvær og til sig selv

Når man er i sommerhus, er det som oftest at man tager afsted som familie og bruger tiden på familie aktiviteter. Derfor er en stor del af oplevelsen af et sommerhus også mængden af aktiviteter man kan lave som familie.

I sommerhuset kan der være situationer, hvor man ikke lige har tid til at underholde børnene. Derfor vil legetøj til de mindste være et ideelt stykke inventar i sommerhuse til udlejning.

Som regel tager børnefamilier selv en smule legetøj med til børnene. Så legetøjet man køber som udlejer skal helst være noget anderledes og holdbart.

Da jeg undersøgte nettet til dette blogindlæg faldt jeg over hjemmesiden creakids.dk. Det var især dette verdenskorts-puslespil der vakte min interesse.

verdenskort

 

En rigtig god aktivitet indendørs i sommerhus; er noget der underholder hele familien. Som voksen mand bliver jeg stadig underholdt af fysikeksperimenter.

Jeg faldt særligt over denne ’Lav din egen tornado’ sæt. En aktivitet som jeg bliver underholdt af og hvad bedre er, man kan lære fra sig til sine børn, på en god og spændende måde – også selvom det er dårligt vejr udenfor.

241082-1

Fra rigtigedrenge.dk

Har du andre tips til hvad der bør høre sig til i et sommerhus for at fornøje sig mens regnen daler over det danske land, så del gerne i kommentarerne nedenfor.

You may also like...