Luksus fra første aften i sommerhuset

Når vi holder ferie, vil vi for det meste gerne have lidt luksus. Skal vi på fjeldvandring, har vi som regel sørget for det bedste udstyr til formålet. Og selv til en weekend i telt, medbringer vi gerne en flaske rødvin. I Jeres sommerhus, har I helt sikkert også sørget for, at der er lidt luksus i vente. Måske har I installeret spa og sauna eller et udendørs vildmarksbad. Måske er der også installeret den helt store fladskærm med surround sound i stuen.

Men når sommeren er lun, tilbringer vi helst de lange lyse sommeraftener udendørs. Så bliver grillen tændt op. Dagen går på hæld, og vi sætter os på terrassen, tilfredse, men lidt møre, og branket af sol, vind og vand. Vi nyder skumringen, aftenhimlen og solens sidste stråler, mens den langsomt forsvinder ned bag træerne og skyggerne bliver længere. Bordet bliver dækket, salaten tilberedt, og så skal proppen trækkes af en god flaske vin!

bbq

(Kunne man indsætte en knap at klikke på, så man hører lyden af proppen, der trækkes af flasken?)

Måske har du prøvet, at lande i sommerhuset en fredag aften. Efter en travl dag har I ikke nået indkøb, men må tage til takke med den pizza, I lige fik købt undervejs, og den vin, som den nærmeste kiosk lige kunne diske op med. En vin du ikke kender. Og måske er den lidt for varm og lidt for tør for din smag.

Et vinkøleskab kunne have afhjulpet en del af problemet. Det lille smarte her er vores foretrukne. Det er fra lavpriskoekken.dk, som leverer dem i mange størrelser.

vin

Som udlejer, kan du vælge at installere det i Jeres særligt aflåste rum, fyldt med dine særligt udvalgte vine. Så kan du altid ankomme til sommerhuset og åbne netop den vin, du drømmer om. Og når der er gæstebud i højsommeren og glassene skal løftes, så trækkes proppen af den rette vin til anledningen.

hiphip

Til såvel vinkender som ikke vinkender, kan vi anbefale Salling.dk. Til venstre på siden kan du vælge ”Vis kun vare på  tilbud”. Her finder du gode vine, som er sat betydeligt ned. Du kan også vælge alene at se vine fra et land, du har god erfaring med, eller vine af en bestemt alder. Så er det bare at få fyldt vinkøleskabet.

Med let adgang til en god tempereret vin fra eget vinkøleskab ved ankomsten til sommerhuset, så er din første aften reddet. Du behøver nu kun at medbringe et brød, lidt pølse og ost, og måske lidt druer eller anden frugt, som du alligevel havde derhjemme. Og Vips! Nu har du en konges måltid.

I kan komme ind ad døren til sommerhuset, finde proptrækkeren frem, gå ud på terrassen, slå Jer ned, åbne den foretrukne vin og fylde glassene. Nu er I ankommet. Ferien eller den forlængede weekend er godt begyndt. I slænger jer med vinen på terrassen til ud på de små timer i den lyse sommernat.

wine2

You may also like...