Last Minute sommerhus deals og tilbud – Spar 25%

sommerhus-italien

 

Se aktulle Last minute tilbud

Nogle gange skal man bruge noget i en fart, og så er det dejligt at kunne få et hurtigt overblik over hvilke sommerhuse og feriehuse, der er ledige lige nu – til en fornuftig pris.

Det finder du lige her, og du klikker bare på søg knappen, så kommer aktuelle rabatter og tilbud frem, som er klar til at blive booket med det samme. Ofte finder du gode tilbud og sommerhuse til en lavere pris her, men du skal også ofte være klar til at tage afsted meget snart.

Feriehusene på “last minute” tilbudene er som regel ekstra billige, hvis du booker for 2-3 uger.

Det kan godt betale sig at tage en kik på disse deals, hvis kufferten allerede er pakket, og du ønsker en stille og rolig ferie, uden stress og jag. Du kan pakke bilen med det samme, og køre direkte til et skønt dansk sommerhus.

Last minute sommerhus uge 30

Ved du fx. at du ønsker noget last minut sommerhus leje i en af de travle uger, så kan du også vente med at booke, og satse på at finde et godt tilbud lige før du skal afsted. Så kan du blot ikke satse på at du kommer netop det sted hen, som du ønsker. Du kan dog være ret sikker på, at du finder et eller andet last minute tilbud på et fint sommerhus.

De fleste selskaber har last minute booking, men hos Cofman finder du et meget stort udvalg, da de netop har en sektion til netop lastminute sommerhuse.

Det kan således godt betale sig at vente med at booke, hvis man enten ikke er så kritisk med hvor man lander, eller hvis man har flere ledige uger at vælge imellem. Der er nemlig typisk 25% at spare på sommerhuset, hvis man venter til sidste minut, så at sige.

henne-strand-sommerhus

Det engelske udtryk “Last minute” betyder sådan set bare, at man får et af de huse, som ikke er blevet lejet ud, eller som måske er blevet aflyst fra de første lejere. Derfor er der altid nogle sommerhuse, som kan lejes i sidste øjeblik med en ganske fin besparelse.

Her ser du en skøn video fra Henne Strand, som er lavet af nogle tyske turister (beklager musikken, men det er tyskere der har lavet den hehe):

Sommerhusudlejning er en konkurrencepræget branche og derfor er der altid en god handel at gøre, hvis man er en smule fleksibel omkring sin booking ift. steder og antal stjerner på feriehuset.

Det er dog lettest at finde noget last minute sommerhusudlejning udenfor peak perioderne. Så eksempelvis uge 30, som er lige midt i industriferien, kan være lidt en satsning. Ugerne 29 og 31, som også er en del af industriferien, kan være lidt pressede ligesom sommerhusudlejning i uge 30.

Det er nok lettere at finde noget i Uge 27, 28, 32 og 33.

Er du mere til kør-selv ferie, så er Norge altid et rigtig skønt sted at holde ferie.