Irakisk indspireret sommerhus

Hvis du ønsker en alternativ indretning i dit sommerhus, har vi her et forslag til dig. Et forslag der oser af gammel, men flot arkitektur. Den irakiske indretning er baseret på geometrik, design og blomster. Arkitekter og designere gennemfører disse ikoniske

funktioner i irakisk arkitektur og irakisk kunsthåndværk, i moderne arkitektoniske projekter. Deres vision og mål er at ophøje denne ældgamle kunstart, ved hjælp af beregningsmæssige design og moderne fabrikation teknologi til at puste liv i et kunstnerisk udtryk, der har været uændret i århundreder.

Ofte er der tale om unge iværksættere med en revolutionerende ideer, der gennemfører arbejdet af denne indretning. Der er ofte ingen der vil kunne kopiere produktionen af disse ​​udsøgte designs, kreationer og arkitektoniske perler.
Hvis du er interesseret i, at få den irakiske kultur ind i dit sommerhus, skal du vide, at der er mange, som har oprettet en design konsulentvirksomhed rettet mod den irakiske indretning og designs. Virksomheder i hele verden blomstrer op, kun for at hjælpe dig med, at gennemfører islamiske, arkitektoniske og dekorative elementer.

Disse tegnestuer over hele verden, er designet til, at levere integrerede tjenester til udviklere og enkeltpersoner også på en mindre skala. Med deres hjælp, vil dine ideer og designs let kunne håndtere en irakisk inspireret renovering.
irakisk
Denne stil er nok, hvad de fleste vil kalde alternativ, og det er den da også, ganske vidst. Men ønsker du at sætte dig ud over, hvad alle andre gør, og vil du gerne kombinere det med et mellemøstligt præg, af stor eller lille karakter, så bør du overveje den irakiske stil til dit sommerhus. Vi anbefaler at du evt tager et smut derned, og lader dig inspirere, hvorfor ikke? Du kan finde billige fly til irak her.

You may also like...