Indretningstips til dit soveværelse i sommerhuset

Har du endelig fået dit drømmesommerhus, eller trænger du bare til fornyelse og nye rammer, men mangler du den gode inspiration og nogle gode ideer til, hvordan du kan få skabt en hyggelig og behagelig atmosfære? Vi vil hjælpe dig lidt på vej og komme med nogle ganske simple, men gode tips til, hvordan du på bedste vis kan bibeholde den hyggelige stemning. Du behøver hverken gå på kompromis med design, kvalitet eller økonomi for at få skabt et flot og personligt soveværelse, med både gamle og nye møbler. For somme tider behøver alt ikke være nyt for at det skaber nye rammer for dig.

 

Mal væggene

Når du skal falde i søvn, så er det afgørende, at din krop kan finde ro. Det kan være svært ikke at blive revet med af tidens tendenser, når man indretter et soveværelse, men faktisk kommer en af disse trends dig til gode. For vi er vilde med at male vores vægge i forskellige farver, og udnytter du denne trend i dit soveværelse i dit sommerhus, så kan det resultere i bedre søvn. Det er nemlig vigtigt med et soveværelse, der ikke er overdekoreret og alt for lyst, hvis du vil give kroppen de bedste forudsætninger for at finde ro. Mal dine vægge i en anden farve end hvid, som har en stressende egenskab, og lad lyset udefra skabe en romantisk og hyggelig stemning.

 

Forskellige funktioner

Et soveværelse behøver ikke kun være et sted, hvor du har en seng og en kommode. Ofte bliver et soveværelse også fyldt med andre møbler alt efter, hvad man har brug for, soveværelset rummer af funktioner. Overvej, hvad du gerne vil have ud af dit sommerhus. Skal der være en arbejdsstation? Et hyggehjørne eller et stort tv til de mørke aftenener, når det bliver efterår? Tilpas din indretning efter funktioner og hav altid dine ønskede funktioner en mente. På den måde skaber du det bedst mulige soveværelse og giver dig selv gode forudsætninger for at blive meget tilfreds med resultatet.

 

Træ og grønne nuancer

Hvis du gerne vil bruge dine møbler og dekoration til virkelig at skabe et hyggeligt og behageligt soveværelse, så er der især to ting, du bør have med i tankerne; lyst træ og grønne nuancer. Først og fremmest kan det være en fordel at finde nogle møbler, der er lavet af lysere træsorter, såsom egetræ. På den måde trækker du naturen udenfor med inden for, så du kan nyde sommerhusets beliggenhed både indendørs og udenfor. Samme effekt kan de grønlige nuancer have i form af forskellige planter og pynteting. Bland dem gerne med mere violette eller beige farver, som skaber ro og dynamik i rummet alt efter, hvilken farve du har valgt til væggen.

 

Få inspiration på nettet

Endelig er det altid godt at anvende nogle af de forskellige platforme, der kan give dig nogle gode og hurtige resultater på specifikke søgninger. Det kan være platforme som Pinterest eller Instagram, der serverer inspirationen til dig med det samme. Søg på din yndlingsfarve, dine ufuldendte ideer eller udforsk de mange muligheder.

Kilde: https://alletidersbolig.dk/

You may also like...