Indretnings tendenser sommerhus 2014

Indretnings tendenser

I 2014 vil der være fokus på de rene linjer, naturlige finishing og farver, masser af farver i forskellige nuancer. Læs med her, og bliv opdateret omkring de trends dit sommerhus kan se frem til i 2014.

artikel 1

Unforeseen curio

Inspirationen er taget fra moden i midten af 1900 århundredet. Tendensen omfatter de idealer og romantiske dage. De bløde sarte pastelfarver i naturlige nuancer, udlignes med de uventede primærfarver, skaber et harmonisk liv til et værelset i sommerhuset.

Møblerne er enkle med rene linjer og naturlige finishing, såsom træ og marmor, som er malet i flotte farver.

Der er ingen grænser for, hvordan farverne der skal bruges. Brug ikke kun farverne på væggen, men mal dem på loftet og gulvet. Det centrale er, at det skal være løs og hånd færdig. Tænk på sommerhuset som et abstrakt maleri fra 50’erne. Pryd også  sommerhus med med sengen livingbed, det nyeste indenfor senge fra European House of Beds.

Urban warrior

Denne sjove legende trend med stærke østeuropæiske kulturelle design, handler om legesyg fantasi. Farvet sengetøj, seng samt sofa som er fremstillet af uld og filt, er trykket i det smukkeste, lyse og modige mønstre.

Dette look handler ikke om at matche tingene med farverne. Det er handler om at skabe et harmonisk hjem, ved hjælp af håndlavede elementer, der

er nostalgisk og ubekymret, såsom strikkede te cosies, håndvævede skåle og tæpper, alt dette er stærke referencer til barndommens uskyld.

De centrale design elementer er skovens dyr. Der er ingen regler, det handler om at have det sjovt. Indsaml ting som gør dig glad

Defined colour flow

Denne tendens har fokus på farver, der flyder fra den ene nuancer til den næste. Dip Dye er en af de trends som vi alle elsker. Møblerne er malet i  forskellige farver sektioner, som bringer dem til live.  Farverne på møbler flyder fra de mørke pastelfarver til de lysere nuancer.

Colour Play

Levende, struktureret, arkitektoniske og eksplosivt, er det som Colour Play fokuserer på. Den samlede farvepallen er en eksplosion af forskellige lyse og stærke farver. Ofte anvendes  ofte i stærke figurer.  Det er en meget man-made trend, især da det lægge stor vægt på menneskeskabte finish såsom beton, glas, stål og farvet plexiglas. Dette fremvises især igennem farven på sofaen som det centrale element i lejligheden. Når de drastiske farver benyttes, så opnås der endnu mere balance med dette, se især BoShops sofa udvalg her.

Tropical Escapes

Tropical Escape er et begreb for tropiske udslip. Lyse blomster og tropiske fugle er digitalt trykket på overflader som stof, træ og keramik. De er levende, fede og overdimensionerede og anvendes i tonsvis . Udseendet er kantet og elektrisk. Væggen er ikke kun for malerier, brug et vægmaleri i fuld overdimensionerede bladprint til at omdanne et værelse indtil en fantasifuld surrealistisk plads, der vil transportere dig til en rolig tropisk paradis. Også her kommer DIY ind i billedet, hvor dine egene kreationer kan få lov at udsprede sig, få f.eks. inspiration til DIY her. Når boligtrenden er foran producenterne, så må man ofte ty til sine egen projekter.

 

You may also like...