Tips til køkken og hvidevarer i helårshuset

Hvilke hårde hvidevarer skal der være i sommerhuset?

Du bestemmer selv hvor veludstyret dit sommerhus skal være, tidligere har vi skrevet om hvilke småting huset bør indeholde for at tiltrække lejere, denne gang sætter vi fokus på hvidevarer.

Børnefamilier med behov for tøj vask

Når en børnefamilie skal afsted på ferie, skal der pakkes meget tøj, særligt når ferien holdes i Danmark, hvor vejret svinger meget.

En familie på 5 personer kan nemt fylde bagagerummet op med tøj til ferien.
Har familien ovenikøbet en baby med, er der behov for ekstra plads.

bil-sommerhus

Du kan dog gøre noget for, at afhjælpe familiens problemer med manglende plads til tøj.

Hvis du tilbyder tøj vask i sommerhuset, så behøver familien ikke at pakke 7 bluser, 7 bukser osv.
Da der er mulighed for, at børnenes t-shirts med pletter af is eller det våde badetøj, kan blive vasket.

Har du plads til det, kan du installerer en vaskemaskine og en tørretumbler på badeværelset.
I denne test af vaskemaskiner kan du læse om, hvilke vaskemaskiner der har klaret sig bedst i test.

Du kan sammenligne de forskellige maskinernes energimærkning og forbrug, det giver dig et overblik over, hvilken maskine du skal vælge, for at holde elregningen nede.

På forskellige sommerhusudlejeres hjemmesider skrives der bla, at huset er mere børnevenligt, hvis der er adgang til en vaskemaskine.

På en hjemmeside med luksus sommerhuse, er netop en vaskemaskine og tørretumbler med på inventarlisten over, hvad de besøgende kan forvente at finde i huset.

vasketoej

Hvis du kun har plads til en maskine, så er vaske-tørremaskinen fra LG i den tidligere nævnte test måske noget for dig.

Har du et sommerhus med tynde vægge, hvor lyden let slipper fra det ene rum til det andet, kan du i testen læse om vaskemaskinen fra Bosch.
Den er meget støjsvag, med 48 dB når den kører og 78 dB når den centrifugerer.

Det rette udstyr i køkkenet

Står opvaskebaljen og opvaskebørsten klar i skabet i sommerhuset, så kan du overveje at skifte dem ud med en opvaskemaskine og dermed tilføre huset lidt mere luksus og mulighed for afslapning.

opvask-i-handen

Den optimale løsning er, at installere en helt almindelig opvaskemaskine, hvor der er plads til alt den opvask, som en børnefamilie ofte samler sig i løbet af dagen.

Er sommerhuset småt og kan du ikke umiddelbart finde plads til en stor opvaskemaskine, kan du i stedet overveje muligheden for at installerer en bordopvaskemaskine.

Se denne skønne video med nordisk stil i køkkenet:

Køleskab med plads til det hele

Står du overfor at skulle udskifte sommerhusets køleskab, så er det en overvejelse værd om det kommende køleskab skal rumme både køleskab og fryser.

is

Du kan købe et højt køleskab, så du ikke behøver et gå særligt meget på kompromis med, hvor meget køleskabet kan rumme, selvom der også er plads til en fryser i bunden.

På varme sommerdage er det dejligt at der udover pålæg, grøntsager og mælk er plads til andre drikkevarer i køleskabet, så hele familien kan holde væskebalancen i varmen.

Ligesom det også er en fin service, at kunne tilbyde lejerne af dit sommerhus, at de kan bruge en fryser, hvor de kan have is på køl, når lækkersulten melder sig om eftermiddagen.

You may also like...