Få mere tid i sommerhuset (med en arbejdsstation)

En tur i sommerhus forbindes som regel med hygge, kvalitetstid og afslapning. Her er man sammen med sine nærmeste, hvad end det er familie eller venner.

Man kommer væk fra den travle hverdag på arbejdet samt de huslige pligter i hjemmet. Det kan dog være ekstremt svært at finde tiden til at tage i sommerhus, hvor man føler, at man kan tillade sig at tage afsted og væk fra hverdagen

hjemmekontor2

Alle danskere burde dog unde sig en sommerhustur i ny og næ. Hvis du ikke føler, det kan lade sig gøre, har vi løsningen på her. 

Indret en arbejdsplads i sommerhuset

For mange er det ofte arbejdet, der forhindrer én i at tage afsted i sommerhus. I dag er det for mange en mulighed at arbejde hjemmefra et par dage i ny og næ, hvilket er løsningen til at komme afsted i sommerhus oftere.

Du kan indrette en lille arbejdsplads eller et lille kontor i dit sommerhus, så du med god samvittighed kan tage afsted, da du har plads til at kunne arbejde.

Kombinationen af arbejde og sommerhushygge, kan blot effektivisere dit arbejde, da du kan undgå flere forstyrrelser og sidde i rolige omgivelser.  

Hvis ikke du har et ekstra rum til at indrette et kontor i, kan det være en krog eller andet sted med lidt plads, hvor du kan få lidt arbejdsro, når der er behov for det.

Tips til indretningen

Det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue at indrette sit eget lille kontor i sommerhuset. Der er mange penge at spare ved fx. at købe brugte kontormøbler.

De penge du sparer, kan jo bruges på sommerhushygge.

Hos KontorZonen finder du et stort udvalg af brugte kontormøbler, og chancen for at du finder lige netop det, du har brug for, og som passer ind i dit sommerhus, er derfor stor.

hjemmekontor

Det vigtigste er, at du har en god kontorstol, hvor du kan sidde behageligt og afslappet i længere tid. Det kan anbefales at købe en ergonomisk kontorstol, som sikrer bevægelse og balance. Denne stol følger din krop naturligt uanset siddestilling.

Det er en væsentlig faktor for, at du kan koncentrere dig om dit arbejde, og at kroppen samtidig tilføres næring til de muskler, der arbejder. Et godt blodomløb fører til en sund krop samt fokuseret tankegang.

KontorZonen tilbyder ydermere et stort udvalg af tilbehør til kontoret, men som ikke umiddelbart behøver at gå til kontorsektionen.

Du finder flere spændende ting, og hvis du er den kreative type, vil du uden tvivl kunne finde sjove ting, som kan bruges i dit sommerhus. Du kan eksempelvis finde reoler, skabe og stole, som kan give til sommerhus et fedt og alternativt look.

 

You may also like...