Er dit sommerhus placeret ned til vandet? Vi giver dig 5 idéer til vand sjov

De fleste som har sommerhus har det beliggende i sommerhus byer ned til lækker strand og vand. Derfor bør dit sommerhus også indeholde nogle sjove marine produkter som dine gæster kan bruge når de leger sommerhuset.

Sommerferien og det varme vejr er lige om hjørnet, og derfor har du stadig muligheden for at skynde dig at købe noget god lir til dine besøgende, så de har mulighed for aktiviteter ved vandet når de gæster dit sommerhus.

Der er selvfølgelig tale om en investering, men du skal huske at hvis dine besøgende er glade og tilfredse under deres ophold – så er der en større chance for at de vil booke sommerhuset næste gang også!

ved-vandet

5 ting du kunne/bør have i sommerhuset hvis det er beliggende ved vandet

1. Redningsveste: De fleste familier som lejer dit sommerhus kommer med små børn. Netop derfor bør du som det første have sikkerheden på plads, og investere i nogle gode redningsveste både til de små men også voksne. Du finder et af de største udvalg af redningsveste her.

2. Gummibåd: hvis ikke dit sommerhus er beliggende ned til fx Vesterhavet hvor der ofte er store bølger, så kunne en gummibåd være en god idé at have i sommerhuset. De lidt ældre børn vil elske at sejle rundt i sådan en, med eller uden motor.

3. Kano/kajak: kanoen er perfekt for en familietur på vandet, hvor kajakken vil være ideel for de voksne til en morgen eller aften tur.

4. Fiskestænger: medmindre at vandet omkring dit sommerhus er som det ”døde hav” så burde du have et par fiskestænger med dertil hørende fiskegrej. Hvad ville være mere perfekt på en sommerhus ferie, end at kunne fange et par fladfisk og grille dem henover bålet om aften?

5. Skimboard: et mindre surfbræt som kan være rigtig god sjov for de yngste hvis der er lidt bølger at surfe på. Typisk koster brættet under 500kr – og kan være rigtig god vand sjov.
Det var vores fem idéer til hvad sommerhuset kunne have af ”vand sjov” produkter.

Hvis du gerne vil finde mere inspiration eller købe dine produkter online – så kan du læse og se mere her: Marineudstyr.dk

Sommeren begynder meget snart og dit sommerhus er forhåbentligt allerede booket ud i ferien – så skynd dig at forkæl dine besøgende med lidt ekstra vand sjov.

You may also like...