Spar penge i sommerhuset med en luft til luft varmepumpe

Er du sommerhusejer, og kunne du godt tænke dig at opnå besparelser på din varmeregning, så vil der være fine muligheder for dette, hvis du blot sørger for at se på det produkt, der hedder en luft til luft varmepumpe.

Der er en del danskere, der har valgt at skifte fra elvarme til i stedet for at anvende en luft til luft varmepumpe, da der ligger nogle gode økonomiske fordele i det.

Inden dit køb bør du sørge for at sikre, at du kigger på den rette af slagsen, da der på findes en række forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Du finder en række tips i dette indlæg hos boligjournalen.dk.

Forskellige boliger bør ikke altid anvende den samme type af varmepumpe. Sparenergi.dk er et godt sted at researche.

farm-111288_640

3 tips til den bedste model

1. Når du skal vælge model, er det fristende at gå efter en billige model i det lokale byggemarked, men du skal holde øje med SCOP værdien. Den er udtryk for varmepumpens evne til at udnytte den energi du putte i den.

2. Mange modeller fås også med aircondition. Det du skal overveje her, er både den aktuelle pumpes evne til at køle, men også om det reelt er nødvendigt.

Mange der installerer en varmepumpe, gør det for at spare på el-regningen til opvarmning, men ender med en regning i samme niveau, fordi de bruger aircondition om sommeren, hvilket de normalt ikke ville have gjort.

3. Placeringen af pumpen er meget vigtig, specielt hvis den skal dække hele huset. Den skal sidde, så den kan blæse varmen rundt i huset, men den skal også sidde så den ikke blæser ned i fx. sofaen.

Sidstnævnte kan være ubehageligt at sidde i.

Nogen modeller kommer med en intelligent styring af varmefordelingen. De kan både aflæse hvor der er koldt i rummet, men også om der opholder sig mennesker.

Luft til luft varmepumper kan være en god investering

Det kan være en god investering at gøre sig et køb af en luft til luft varmepumpe til sit sommerhus. Det gælder faktisk uanset, om du blot selv opholder dig i dit sommerhus sammen med familien, eller om du har et sommerhus, som du udlejer til andre mennesker eksempelvis i sommerferieperioden eller lignende.

Har du eksempelvis et sommerhus, der bliver udlejet til folk, vil du først og fremmest kunne nyde godt af den fordel, at en luft til luft varmepumpe vil reducere forbruget af energi, og der vil derfor også være lavere omkostninger til varmeforbrug, når man har valgt at få en af disse installeret.

Det gør til en langsigtet investering, for hvis du eksempelvis skal give en konkret pris til en lejer, der ønsker at leje dit sommerhus i en periode, har du mulighed for at give lejeren en pris, hvor forbrug er inkluderet. Dog vil dine omkostninger til dette faktisk være minimale, da varmeforbrug ikke er særlig dyrt med en varmepumpe installeret i boligen.

Her finder du det bedste tilbud på en ny luft til luft varmepumpe

Kunne du godt tænke dig at få fingrene i en ny luft til luft varmepumpe, kan det være en god idé, at du sørger for at gøre brug hjemmesiden varmepumpe-guide.dk.

Her har man nemlig samlet forskellige tilbud, på en bred vifte af forskellige modeller, hvilket gør, at du vil få mulighed for at finde frem til netop den variant, der passer til netop dit behov – og ikke mindst til den helt rette pris.

You may also like...