3 ideer til sommerhusejeren (der har alt!)

Har du alt, hvad du har brug for til sommerhuset, men føler du alligevel, du godt kunne bruge nogle ekstra gadgets til at pifte sommerhusturene lidt op? Der er heldigvis håb forude, for der findes en masse sjove ting, som både voksne og børn bliver glade for i sommerhuset. Denne artikel giver dig tre bud.

Vi danskere elsker at tage i sommerhus, og det gør det bestemt ikke ringere, hvis man har sit eget, som man besøger gang efter gang med stor tilfredshed.

En tur i sommerhuset med hele familien kan være guld værd, og her kan der opstå helt særlige øjeblikke og stemninger, som man husker..

Man kigger altid efter inventar, som kan pifte det hele endnu mere op. Sommetider når man dog også til et stadie, hvor man ikke rigtig kan finde mere.

Derfor kommer her tre gode bud på, hvad du kan anskaffe dig til dit sommerhus.

En hængekøje

Er der noget mere afslappende end at lægge sig godt tilrette i en hængekøje? Næppe, og faktisk er det uafhængigt af vejret, da man både kan slå hængekøjer op inde og ude.

Det er selvfølgelig superoplagt at gøre det udenfor, hvis vejret er til det, og det giver en form for afkobling, at man kan tage en lur, læse en bog eller bare slappe lidt af i hængekøjen.

Friluftsland.dk har et stort udvalg af fede hængekøjer til sommerhuset, bl.a disse to sjove løsninger ovenfor, hvor der er både “tag over” og myggenet til den luksuriøse aften i skoven eller udenfor ved sommerhuset.

Havetelt

De fleste børn er vilde med at slå telt op i haven, og det gælder selvfølgelig også i sommerhuset. Det giver bare noget særligt, når der står et telt i haven – om børnene skal sove i det eller ej.

Det giver også en masse god underholdning om dagen, hvor der kan leges derude, og det giver børnene deres eget sted, hvor de er på hjemmebane.

Det er også oplagt at have et lille telt, som kan tages med på stranden, hvis sommerhuset er placeret i nærheden af kysten. Det kan være et sammenklappeligt telt, som kan være sjovt at have med til vandet, og det kan give skygge, hvis solen er kraftig.

Selskabsgrill

Er der noget mere hyggeligt, end når man inviterer sine venner til grillaften på en dansk sommeraften, hvor solen fortsat varmer, og man kan sidde udenfor i shorts og T-shirt?

Det er selvfølgelig også oplagt at gøre i sommerhuset, hvis man har pladsen til det.

Hertil skal man selvfølgelig have en god og stor grill i sommerhuset, som kan sætte gang i en rigtig grillfest med vennerne.

Udlejer man huset det meste af året, kan man selvfølgelig vælge at tage grillen frem og tilbage, så den ikke slides ned af de mange gæster. Det er generelt oplagt, hvis man har inventar i huset, som man har særligt kært, og som man ikke vil risikere går i stykker.

You may also like...